Політична партія «Християнсько-демократичний союз» – це нова українська партія, яка знаходиться в процесі формування, як кадрово, так і програмно, проте у нас вже визначені ідеологічні орієнтири та цінності, яких ми будемо завжди дотримуватися. Партія “Успішна Україна” – не прозахідна, не проросійська, а проукраїнська!

Наша мета – побудова успішної України, яка справді незалежна, як від Росії, так і від Заходу, де влада працює виключно в інтересах людей, а не олігархів, постійно підвищуючи добробут та комфорт життя кожного громадянина.

Ми розуміємо, що чинна влада Росії прагне знищити Україну як державу і зробити своєю бідною провінцією, а Заходу Україна потрібна лише як ринок збуту своїх товарів, як джерело дешевої сировини та робочої сили, так як буферна зона між Європою та Росією, яка захищає Європу від потенційної агресії з боку Росії.

Лише українцям потрібна успішна Україна, в якій безпечно, комфортно і заможно живуть всі громадяни країни. Саме тому ми проти будь-яких інтеграцій на принизливих умовах. Ми виступаємо за побудову незалежної успішної України, використовуючи кращі приклади реформ та методів державного управління з усього світу.

На жаль, останні 30 років Україною керували і продовжують керувати люди, які також не зацікавлені в успіху та процвітанні України. Їх цікавить лише власне збагачення за рахунок корупції, розкрадання державних підприємств та іншого народного майна, а також захисту інтересів олігархів, які обкрадають кожного українця через шахрайські схеми типу Роттердам+ чи захмарного «зеленого тарифу» через що підвищились ціни на комунальні тарифи до такого рівня, що більшість українців вже просто не в змозі їх платити. Ціни на всі товари постійно підвищуються саме через штучно завищені в інтересах олігархів ціни на вугілля, газ, бензин та електрику.

Переважна більшість політиків та топ-чиновників, а також всі олігархи, розглядають Україну лише як об’єкт для пограбування, а їх діти та дружини вже давно живуть в Європі, США, Великобританії чи Росії. В різні роки українська влада замість захисту інтересів України та українців, відстоювала, або інтереси Росії, за що отримували шалені хабарі чи бізнес-можливості у вигляді газових схем, або інтереси Заходу, за що отримувала політичну підтримку, багатомільйонні гранти та мільярдні кредити, які влада розкрадала, а повертати потрібно буде за рахунок всього народу.

Ми виступаємо за докорінну якісну зміну влади, а не просто заміну корумпованих «старих облич», на, так звані, «нові обличчя», які так само крадуть та беруть хабарі. Нова влада повинна бути меритократичною, тобто чесною, професійною, патріотичною, головною метою якої є побудова успішної України та постійне підвищення рівня життя кожного українського громадянина.

Якщо Вам близькі наші ідеї та цілі, приєднуйтеся до нашої команди.

Для чого ще одна партія? Провівши аналіз діяльності існуючих активних партій, ми прийшли до висновку, що жодна партія не відповідає нашим переконанням та ідеологічним засадам, і яка б сповідувала принцип меритократії, як у партійній структурі, так і у державній кадровій політиці.