cduyGA.jpgМіжнародний секретар ХДСМ Аліна Коваль, яка входить до робочої групи ECPYouth з політики, на Генеральній Асамблеї ECPYouth у Нідерландах 18 лютого 2017 презентувала християнські цінності для молодих християнських демократів з 8 країн: Україна, Нідерланди, Франція, Угорщина, Словаччина, Англія, Молдова та Грузія.

У ході презентації були представлені 3 основні для діяльності організації християнські цінності - гідність, об'єднання у різноманітті та співпраця.

Заходами по втіленню цих цінностей визначено спільні події, промоушен, колаборації та трансформацію.

ecpyouthGA.jpg"Було узгоджено співпрацювати з навчальними організаціями та факультетами задля залучення християнської молоді до співпраці.Також створення групи "Талановиті Християни - єднаймось!" допоможе залучити талановиту молодь до активних дій. Ще одним заходом буде змагання між організаціями самої ECPYouth і отримання винагороди після кожної зазначеної події," - розповіла Аліна за результатами поїздки до Голландії.

Наша організація мала мандат у офіційному голосуванні на ГА.
На порядку денному були такі питання:
1. Звіт за фінансовий 2016 рік та встановлення бюджету ECPYouth на 2017 рік.
2. Звіт про втілення стратегічної комісії. Тут було зазначено, що в цьому році Літня школа відбудеться в Україні і наша організація братиме участь у допомозі з її проведення.
3. Резолюція щодо зміни структури членів організації та її статуту.
4. Презентація християнських цінностей, яку робила і наша організація.

Аліна проявила високий рівень християнських знань, була активною у політичних дебатах та залучила до політичної групи ще одного члена з Нідерландської організації Генріка Ван Влієта.

Наступна зустріч планується 7 квітня 2017 року у Франції.