sharyHDS.jpg

Шановні друзі, дорогі брати і сестри!

8 лютого 1997 року була створена партія Християнсько-Демократичний Союз під первісною назвою «Християнсько-Народний Союз». Вітаємо з ювілеєм!

З нагоди 20-річчя від дня заснування ХДС дозвольте привітати Вас і всіх причасних до такої непересічної події, коли в Україні з’явилася політична організація з чітко визначеною місією - нести вічні християнські цінності в політику і творити суспільні відносини, виходячи з розуміння Людини як творіння Божого і найвищої цінності для держави.

20_25.jpg

Міцні традиції, унікальні методи роботи, кваліфіковані кадри, дружні і відкриті відносини всередині партії - все це забезпечує сталість функціонування партії і завдяки цьому ми сьогодні відзначаємо 20-річчя організації та організовуємо Форум християнських демократів у Києві.

Впевнені, що християнські демократи здатні зробити український прорив, створивши нову генерацію українських політиків зі страхом Божим у серці. Самовіддана праця, накопичений досвід, стратегії та програми зможуть принести значні досягнення і перемоги в Україні - і нарешті партія ХДС відіграє справді важливу роль в українському суспільстві!

В урочистий день ювілею від щирого серця зичимо всім Вам Божого благословення, великого натхнення, міцного здоров'я, миру, добра і щастя, любові та процвітання.

З повагою, команда Християнсько-демократичного союзу