DSCN9844_380x250.jpgЧлени Політичної ради партії Християнсько-Демократичний Союз вирішили провести урочисте зібрання європейських християнських демократів з нагоди відзначення 20-річчя існування партії ХДС в Україні.

Форум християнських політиків «Майбутнє християнської демократії в Україні та світі» заплановано на кінець березня 2017 року. Очікується участь представників християнської політичної ідеології з усього світу та ідеологів цієї доктрини з-посеред наукових кіл і громадськості.

Християнські демократи переконані, що сьогодні надактуальною є саме ідеологічна платформа об’єднання суспільства на основі вічних моральних цінностей з вірою у Христа в серці та на основі принципів справедливості, відповідальності, солідарності, економічної активності, субсидіарності, які є базовими для християнської демократії як політичної доктрини об’єднаної Європи.

DSCN9856_site.jpg«Після Другої світової війни, коли Європа лежала в руїнах, саме принципи християнської демократії стали духовним стрижнем, який допоміг зневіреним від горя війни людям зібратися силами, зміцніти духом і почати відбудовувати свої країни. Саме прихід до влади християнських політиків забезпечив «економічне диво» в Європі і зможе кардинально змінити Україну», - вважає лідер ХДС Олександр Черненко.

Нагадаємо, що прихильники ідей християнської демократії стали авторами ідеї Європейського Союзу. Християнська демократія в Україні народилася 8 лютого 1997 зі створення партії Християнсько-Народний Союз (ХНС), набула офіційного статусу 27 березня того ж року. 2003 р. у результаті об’єднання низки близьких за ідеологією партій ХНС перейменована в Християнсько-Демократичний Союз (ХДС).

Для всіх бажаючих взяти участь у Форумі християнських політиків створено оргкомітет, який приймає заявки на участь у заході за адресою: м.Київ, вул.Богдана Хмельницького, 3А, контактні телефони: 044-278-71-93, 068-868-41-92.