DSCN9544_новый_размер.JPG12 листопада до молодих християнських демократів завітав гість з Нідерландів - Президент ECPYouth Ерік-Ян Хеквурт, щоб поділитись досвідом.

На зустріч з Президентом Європейської Християнської Політичної Молоді (ECPYouth) зібралися молоді християнські політики, активісти партії ХДС із Закарпаття, Львову, Дніпра, Донецька, Рівного, Херсону та Києва. Перед початком активну молодь привітав лідер ХДС Олександр Черненко.

Темою зустрічі було «Спільне будівництво Християнської політики в Європі завдяки співпраці, обміну досвідом та активній участі», під час заняття увага учасників направлялася на цілі християнської молодіжної організації, «золоте коло», вплив та результати.

Президент ECPYouth Ерік-Ян Хеквурт назвав три причини, чому він відгукнувся на наше запрошення вперше приїхати в Україну до ХДСМ: 1. Християнська віра. 2. Ентузіазм. 3. Лідерство. «Власне ці причини спонукають мене, вчителя історії, займатися християнською молодіжною політичною організацією, організовувати різні події, на зразок зустрічі з Прем’єр-міністром Нідерландів, привертати увагу медіа, щоб заповнювати прогалину між молоддю та політикою та впливати на життя у найкращий спосіб», - наголосив Ерік-Ян Хеквурт під час тренінгу.

DSCN9486__новый_размер.jpg

Враженнями від зустрічі ділиться координатор Християнсько-Демократичного Союзу Молоді Анастасія Черненко:

«Дякую ECPYouth та Еріку-Яну за можливість перейняти досвід Нідерландів у побудові ефективної молодіжної організації! Під час тренінгу ми дізнались, з чого саме потрібно починати в роботі молодіжної християнської організації, які проекти можна і треба реалізовувати на прикладі ЕСPYouth. Під час практичної частини ми торкнулись також питання проблем в українських містах: виділили 2 найважливіші та поділились на команди, щоб розробити план дій. До того ж, усім представникам ХДСМ, учасникам тренінгу, вдалося попрактикувати англійську, познайомитись ближче один з одним та дізнатись в Еріка про культурні особливості життя у Нідерландах. З нетерпінням чекаю Літнього кемпу в Одесі, де зберуться представники членів ECPYouth (Франція, Великобританія, Грузія, Нідерланди, Україна та ін.) Впевнена, буде не менш цікаво».

Фотоальбом події можна переглянути на нашій сторінці у Фейсбук за посиланням - https://www.facebook.com/pg/cduukraine/photos/?tab=album&album_id=595616297313305

Партія Християнсько-Демократичний Союз вітає починання молодих ХДСМівців та бажає якнайшвидше здобуті знання з Божою поміччю почати застосовувати на практиці.