zhucol.jpgХристиянські демократи на черговому своєму засіданні прийняли рішення про необхідність повного оновлення партії, долучення нових молодих патріотичних сил та продемонстрували відкритість до об’єднання з організаціями, що розділяють спільні цінності.

«Сучасні умови вимагають активізації внутрішньопартійної роботи, приведення своєї діяльності у відповідність з новими законодавчими змінами. Звіти до податкової, до новостворених органів на зразок НАЗК (Національного агентства з питань запобігання корупції), нові вимоги до банківського рахунку, нові законодавчі зміни щодо статусу неприбутковості змушують нас у терміновому порядку проводити з’їзд для внесення змін до Статуту партії», - наголосив лідер християнських демократів Олександр Черненко під час Політради партії.

DSCN8894_.jpg

Завдання по розбудові ХДС сьогодні, за словами Голови ХДС, - це формування нового лідерського складу, тих молодих людей, які візьмуть відповідальність за подальше майбутнє організації, візьмуть прапор християнської демократії в Україні і яким старше покоління передасть свій досвід.

У лютому наступного року партії ХДС виповниться 20 років. Тому ще одним завданням перед партійцями стоїть підготовка до відзначення 20-річчя християнської демократії в Україні.

«Ми маємо бути як одна велика сім’я: допомагати один одному, підтримувати, довіряти та стояти горою, коли когось ображають. Щоб нові люди, які долучаються до нас, розуміли, що тут панує родинна атмосфера - тепла, дружня і взаємовигідна», - підкреслив лідер Донецької ХДС Олег Бойко на засіданні.

Символічно, що до ХДС у цей день завітала керівник ГО «Міжнародний університет реформ «Майдан» Людмила Гуцол, яка запросила долучитися до всеукраїнського форуму на тему духовності та політики в листопаді ц.р., а також виступила ініціатором в реалізації спільного політико-громадського проекту з підготовки лідерів у регіоні під робочою назвою «Духовно-моральна цивілізація».

ХДС дякує Людмилі Яківні за висловлену довіру і з радістю приймає першу пропозицію, над другою - бере час подумати, щоб прийняти рішення.