hdsmbxd.jpg1-3 серпня молоді християнські демократи України та Білорусі навчалися у літньому таборі тому, як впроваджувати християнські цінності в політичній діяльності.

У перший день роботи на учасників чекало знайомство з Українською євангельською богословською семінарією, її музеєм, бібліотекою та лекцією з сімейної політики в Україні від Андріана Буковинського (державна сімейна політика відсутня через непризначення Урядового уповноваженого із захисту сім'ї та ліквідацію Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту)

Також молоді християнські демократи під час літнього табору почерпнули з криниці знань про християнські цінності в міжнародному праві, в місцевому самоврядуванні, в практичній політичній та опозиційній діяльності, подебатували про ліберальні цінності та інститут сім'ї в Україні.

А ще чудово відпочили, самостійно організувавши імпровізований концерт білорусько-української творчої команди, спів-прославлення Господа нашого Ісуса Христа!

Учасники заходу висловлюють велику подяку всім спікерам, особливо Еварту Бостмі з Голландії, українським лекторам, перекладачу та організаторам цього літнього міжнародного навчання!

Переглянути фото з літнього табору можна на офіційній сторінці партії ХДС у Фейсбук - www.facebook.com/cduukraine/