buketkvitiv.jpgСьогодні Володимир Стретович святкує День народження! Він - Людина з тих, хто народжується раз на 100 років.
Від щирого серця вітаємо Вас зі святом! Дай Вам Боже дні щасливі, дай добра, здоров’я, сили. Слава Україні! Слава на віки і нині!

Володимир Миколайович для нас не лише Засновник партії Християнсько-Демократичний Союз, Почесний Голова, але і як Батько, і як перший Вчитель на ниві християнської демократії в Україні, що зародилася в нашій державі 20 років тому. Він - Людина, яку ми дуже цінуємо та поважаємо, кожного дня він бореться за Україну, не змінюючи свої християнські цінності. Його мудрі поради, вміння знаходити компроміс, виховувати в дусі моралі та патріотизму - незамінні в житті кожного українця.

«Володимир Стретович - людина з тих, хто народжується раз на 100 років. Такі як Він, В’ячеслав Чорновіл, Ліна Костенко. Найдорожчий скарб Українського Народу," - зазначив у своєму привітанні голова ХДС Олександр Черненко.