premjer.jpgПартія Християнсько-Демократичний Союз переконана, що урядову прем’єріаду потрібно припиняти. І зроблять це ті, хто дійсно прагне працювати для людей і займаються політикою менше п’яти років.

Ми вважаємо, що політики старої формації намагаються залишатися при владі будь-якою ціною і продовжувати грабувати народ; що "досвідчених" політиків, держслужбовців, суддів, правоохоронців треба усувати від влади. Бо якщо людина пропрацювала у владі на різних посадах більше, ніж п’ять років, і не пішла, то вона влилася у корумповану систему і змінити її вже неможливо. Потрібні люди, які змогли досягнути результатів без перебування у владі. Такі повинні прийти, як тільки буде подолана корупція у політиці і перемагати будуть партії, засновані на цінностях, де партійна структура підтримується членами партії, партнерами та державою, а не олігархами та корупціонерами. Саме так працюють політичні партії у розвинутих країнах, що практично унеможливлює корупцію в політиці.

У такий непростий для країни час важливо не опускати руки і підтримувати розвиток християнсько-демократичного руху як великої ідеологічної фундації, котра стоїть на захисті вічних християнських цінностей.