rghdsp.jpgВ суботу християнські демократи, представники малого і середнього бізнесу Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та Львівщини, обговорювали нагальні питання співпраці та виходу на ринок ЄС.

Зустріч відбулася в рамках робочої групи з ресурсно-фінансових питань, яку члени Політради ХДС вирішили створити на останньому своєму засіданні, тим самим розвивати Християнсько-демократичну спілку підприємців (ХДСП), до складу якої входять однопартійці, що займаються підприємницькою діяльністю.

DSCN7154_.jpgОб’єднати представників малого і середнього бізнесу, яким близькі християнсько-демократичні цінності, та допомогти їм у пошуці партнерів серед європейських країн та виході на ринок Європейського Союзу - ось головні завдання, що наразі стоять перед Економічною радою при ХДС.

Наступне своє засідання учасники робочої групи запланували на травень. Також вирішено створити групу ХДСП у соціальних мережах, об’єднати подібні громадські рухи і спільно з представниками МСБ країни та світу, маючи політичну волю і досвід цивілізованих країн, здійснити мрію представників бізнесу - працювати чесно, прозоро, отримувати прибутки, ставати заможнішими та платити реальні податки і збагачувати український народ.