politrada3На останній Політичній раді партії Християнсько-Демократичний Союз обговорили поточну суспільно-політичну ситуацію в Україні, прийняли Положення про членські внески та вирішили, що партія починає реформу і розбудову за європейським цивілізованим прикладом.

Але перед цим Голова Християнсько-Демократичного Союзу Олександр Черненко сказав: «Якщо ми спільно приймаємо рішення, то ми розуміємо, що це наша спільна відповідальність. Я вважаю, що лідер не повинен на себе натягувати кошти спонсора, ми це вже проходили. Всі нинішні партійні проекти тримаються за кошти олігархів і зникають з політики разом з обіцянками про покращення життя».

Зважаючи на складне матеріальне становище людей, особливо в селах, та тотальне зубожіння всього населення України через стрімке падіння економіки та засилля тіньового сектору, християнські демократи вирішили встановити розмір членського внеску - 10 грн. в місяць для всіх працюючих, і 1 гривню чисто символічно для пенсіонерів, студентів та непрацюючих. І це перший крок.

Другий крок - формування роботи партійної структури за цивілізованим стандартом. Тому були створені три робочі групи, які найближчим часом повинні скласти чіткий план дій щодо ідеологічних та програмних питань, комунікацій та економічних об’єднань.

chernenko.jpgМи готові взяти на себе відповідальність перед суспільством по трьом основним напрямкам. Це всебічна підтримка християнських принципів та цінностей в суспільстві, насамперед, це пов’язано з вирішенням питання щодо Єдиної Помісної Православної Церкви з патріархатом в Києві, а не в Москві. Підтримка та захист інтересів малого та середнього бізнесу як основа для економічного розвитку країни та збагачення всіх Українців, а не окремих родин. Об’єднання міжнародної спільноти, серед якої більше 70 політичних партій з християнсько-демократичною ідеологією, тобто нашими побратимами, навколо підтримки України на її шляху до цивілізованого життя і у всіх блоках готові віддавати прапор лідерства молодим українцям, які мріють жити в гарній та заможній країні.

politrada2.jpg

«Ми вважаємо, що демократія сама по собі, без християнських цінностей не приносить бажаного результату. Приклади збройних конфліктів на планеті тому підтвердження. Переконані, що християнська демократія - це нова ідеологічна платформа для тих людей, кому важливий мир на Землі і цінність людського життя вища політичної доцільності.

Ми не зупинились та не закрили своїх приймалень, як ті, що пообіцяли покращення, відродження та низькі тарифи для населення після виборів.

Бо ми не прийшли на короткий час. Ми назавжди, тому що наш прапор - це Християнське вчення, ми християни і йдемо за Христом», - подякував зібранню та сказав у заключному слові Голова партії ХДС Олександр Черненко.

Фотоальбом можна переглянути за посиланням - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.480874452120824.1073741835.429698273905109