385136879.jpgП’ятнична  сутичка у Верховній Раді, коли народний депутат виносить Прем’єр-міністра з трибуни, є ганебною поведінкою безкультурних людей. Народні депутати своєю дикунською поведінкою, б’ючи один одного пляшками та ногами по голові, ганьблять Україну на весь світ. На жаль, більшість з них не дбають про майбутнє України, а імідж країни у світі їх взагалі не цікавить.

«Мені було соромно за такий вчинок нардепів перед представниками Європарламенту, які в цей день проводили семінар на тему цінностей у політиці», - коментує голова ХДС Олександр Черненко. На превеликий жаль, нема з кого брати приклад, і серед новообраних місцевих депутатів, які ведуть себе так само. Перші сесії міських рад у Кривому Розі, Мелітополі, Каховці, обласних рад у Вінниці, Львові, Полтаві не обійшлися без бійок.

«У моєму рідному Дніпродзержинську, за інформацією зі ЗМІ, у ці ж вихідні один депутат від БЮТ побив члена виконкому, дружину іншого депутата від «Нашого краю» за підпал автокомплексу своєї дружини, депутата обласної ради. І це пройшов тільки місяць «плідної роботи», - обурюється християнський демократ.

Відповідь на питання, чому так відбувається, для нас очевидна. Нинішні депутати не змінилися, бо вони, як і раніше, представляють олігархічні проекти, а не партії з ідеологічним спрямуванням. Політики з високими моральними цінностями не при владі. «Олігархи приводять «своїх», яких цікавлять лише гроші, приходить час ділити бюджет - і починаються розборки, скандали, бійки, - і все це бійки за гроші», - вважає Олександр Черненко.

«При владі мають бути порядні, висококультурні політики, а в парламенті - ідеологічні партії, що фінансуються державою і громадянами, а не олігархами. Діяльність таких партій перевіряє держава і суспільство, як у всьому цивілізованому світі», - зазначає Голова партії Християнсько-Демократичного Союз.