dep.znachki.jpgДорогі однопартійці, щиро вітаю вас з перемогою у місцевих виборах 2015!

Впевнений у тому, що ви гідно будете нести прапор християнської демократії у своїй місцевості, розвиватимете місцеві громади з вірою в серці та неухильним прагненням кращого майбутнього для всієї України!

Партія Християнсько-Демократичний Союз – єдина з ідеологічних партій християнського спрямування, що результативно взяла участь у цих місцевих виборах і здобула 22 мандати в місцевих радах усіх рівнів, найбільше у Вінницькій та Львівській областях.

Перед вами, місцевими депутатами від ХДС, стоїть непросте завдання – об’єднувати та розвивати по-європейськи нашу країну в кожному з ваших міст, районів, сіл і селищ. Знаємо, що реалізувати мрії та надії усіх громадян, які вас обрали, – завдання не з легких, але віримо, що з Божою поміччю можливо привести незалежну українську державу до процвітання та народовладдя.

Бажаємо вам Божого благословення, міцного здоров'я та всіляких успіхів на нелегкій та відповідальній посаді місцевого депутата, покликаного захищати громадян, відстоювати їхні права та інтереси і дбати про благо місцевої громади.

З повагою,
Голова партії ХДС