Олександр Черненко - кандидат у мери Дніпродзержинська

Delegaty1.jpg

25 вересня відбулася конференція Дніпродзержинської міської організації партії Християнсько-Демократичний Союз по висуванню кандидатів у депутати міської ради та кандидата на посаду Дніпродзержинського міського голови.

«На сьогоднішню конференцію було обрано 24 делегати, зареєструвалися 20. Відповідно до п.4.11 Статуту ХДС конференція є повноважною», - повідомив обраний головуючим на зібранні Євген Черненко.

Дніпродзержинська ХДС висунула кандидатом у мери міста голову партії Черненка Олександра та кандидатами у депутати Дніпродзержинської міської ради звичайних жителів, серед них і студенти, і робітники, і пенсіонери, і підприємці.

«Протягом цього року ми збирали команду активних людей, які можуть піти у депутати від Християнсько-Демократичного Союзу, і вирішили, що якщо зберемо команду більше, ніж 50% від складу майбутньої міської ради, тоді є сенс балотуватися на посаду міського голови і обіцяти людям виконання своєї передвиборної програми», - наголосив голова партії ХДС Олександр Черненко.

Delegaty3.jpg

Лідер християнських демократів акцентував увагу однопартійців на тому, що жодного загального гасла типу «відродимо країну» в програмі немає: «У ній говориться про конкретні речі: будинки, лічильники, дороги, вартість проїзду в громадському транспорті. Про те, з якими проблемами стикаються матері, коли відводять дітей до школи і дитсадка, як обслуговуючі заклади місцевої влади працюють до 17:00, а люди - до 18:00 і не можуть отримати відповідну послугу. Ми виступаємо за те, щоб місцева влада створила нормальні умови для дніпродзержинців, які кожного ранку встають і йдуть на роботу».

Програма християнських демократів сформована в результаті спілкування з жителями міста, протягом року було проведено десятки зустрічей, соціологічні опитування і серед усіх озвучених проблем обрано найбільш важливі, які стосуються не просто одного будинку, ремонту, а всіх дніпродзержинців. Міська влада повинна зробити все можливе для максимально комфортного проживання у місті, в першу чергу для трудівників, які щоранку встають на роботу, забезпечують свої родини і надходження до бюджету міста.

Бажаємо всім християнським демократам на виборах 25 жовтня перемоги! З Богом!